Foundationborste Real Techniques

Ny produkt

129,00 kr

99Real Techniques foundationborste är snedklippt och det är det som gör den så speciell och så bra. Med denna foundation borste kommer du åt även de mest svåråtkommliga ställen och självklar kan du ju även använda den som en vanlig foundation borste ;) Då denna foundationborste är vinklad så kan man få olika effetkter beronde på hur man vinklar borsten när du sminkar dig. Borsten har som Real techniques andra borstar en väldigt bra stadga i handen och det ger en väldigt lätt känsla när man applicerar. 

 

Det märks också väldigt väl att man tänkt till när man gjort dessa borstar då man gjort en platt bas så att när du är färdig med borsten är det bara att ställa den upp tills nästa gång ni ses. Borstarna är helt veganvänliga och stråna är så kallade taklon, en superfin syntet som vårdar din hy istället för att ge dig allergiska reaktioner som man kan få av vissa borstar.

Till vem

Denna foundationborste från real techniques passar perfekt till dig som vill bygga upp din foundation så kallad lager på lager men passar även dig som är på jakt efter en vanlig foundation borste

Applicering

Ta din borste och doppa försiktigt ner i foundationen och knacka av överflödigt pulver. 

Rengöring

Det bästa sättet att rengöra borsten är antingen att hålla borsten neråt, alltså stråna neråt och tväta med ljummet vatten och en mild tvål. Håller man borsten uppåt är risken stor att vattnet träffar limmet i basen på foundationenborsten och då kan stråna börja lossna vilket inte alls är bra. Annars kan man alltid hälla upp en skål med ljummet vatten och hälla i lite diskmedel, sedan får man doppa borsten och vrida ur försiktigt med händerna. Upprepa tills du känner att borsten är helt ren.

Reviews

Write a review

Foundationborste Real Techniques

Foundationborste Real Techniques

Foundationborste från Real Techniques

6 andra produkter i samma kategori: