Ögonskugga coral reef

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

129,00 kr

Denna underbara ögonskugga från Neve cosmetics är inspirerad från naturen, eller rättare sagt från havet med dess alla färger som skimrande snäckskal och mycket annat. Detta är en naturlig ögonskugga men kan också användas som rouge, detta älskar jag när en produkt har fler användningsområden. Du får en härlig nyans även på kinderna som ser fantastisk ut. När du applicerar ögonskuggan kan den användas torr eller med fördel med lite vatten då färgerna skimrar mer då. Själva förpackningen är liten och smidig och passar perfekt i din sminkväska och kan med lättsamhet tas fram när du väl behöver den.

Till vem passar detta.

Denna underbara ögonskugga passar alla hudtyper då den är helt naturlig. Liten och smidig för att med lättsamhet tas med överallt.

Neve är ett italienskt märke och varför vi gillar dem är de är helt naturliga och har verkligen arbetat in det här med hållbarehetstänk som syras igenom i alla deras produkter. 

√ inga parabener, silikoner, vaselin eller animala komponenter.
√ formulerade för att minska risken för allergier och doftfria.
√ lämplig för vegetarianer och veganer.
√ Made in Italy.
√ Cruelty-Free: testat på makeup artister, inte på djur!

Inci för naturlig ögonskugga/ Neve cosmetics.

Mica (C.I. 77019), Iron Oxide (C.I. 77491), Titanium Dioxide (C.I. 77891), Iron Oxide (C.I. 77499), Tin Oxide (C.I. 77861), Ferric Ferrocyanide (C.I. 77510).

Reviews

Write a review

Ögonskugga coral reef

Ögonskugga coral reef

Ögonskugga neve 2g

5 andra produkter i samma kategori: