Ekologisk ansiktskräm vit choklad 60ml

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

99,00 kr

MuLondon
En underbar ekologiskt vit choklad tryffel ansikts kräm. Skäm bort din hud och dina sinnen i denna lyxiga kräm för ditt ansikte och din kropp.

Innehåller ekologiskt sheasmör och jojobaolja och rikt, sött & doftande extrakt av kakao och ren Bourbon Vanilj - att skämma bort och väcka din hud.
KONCENTRERAD -  MuLondon krämer späddes aldrig ut med vatten. Lite räcker långt. Naturlig, ekologiskt, vegan och vegetariskt.

Om  ingredienserna:

Shea smör: Forskning har visat att Shea är effektiv i att behandla och lindra symptomen av torr och känslig hud, eksem och psoriasis. Det är naturligt återfuktande och lätt absorberas av huden.

Jojoba Olja: Ökar det allmänna hälsotillståndet i huden, i synnerhet dess elasticitet och stärker huden.

kokosfett: När den absorberas in i huden och bindväv, hjälper det att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor genom att hjälpa till att hålla bindväv stark och smidig.

Ingredienser Vitellaria Paradoxa (Shea smör)*, Cocos Nucifera (kokos smör)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba Olja)*, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin extrakt)*, Vanilla Planifolia (Vanilj Extract)*, Theobroma Cacao (Kakao Extract)
Reviews

Write a review

Ekologisk ansiktskräm vit choklad 60ml

Ekologisk ansiktskräm vit choklad 60ml

Ekologisk ansiktskräm med vit choklad

2 andra produkter i samma kategori: