Sheasmör Ekologiskt 140g

Ny produkt

139,00 kr

Ett otrolig sheasmör som är vitamin rik och krämig, packad med vitamin A, E & F. Shea är en rik återfuktare till torr hud och sägs vara en perfekt behandling för torr hud såsom eksem, solbränna och defekter på huden. Sheasmör tillämpas också som näring åt huden och är tänkt att ha sin eget solskydd.  Idealisk för uttorkad, hungrig eller mycket torr hud, det är också bra för att gnida in babyns stjärt!

Oraffinerad, oblekt och helt oförfalskad. Denna vildplockade, ekologiska och rättvisemärkta sheasmör / fair trade produceras av kvinnors kooperativ från Ghana. Shea är fri från någon kemisk bearbetning och då behåller detta sheasmör all sin naturliga godhet, krämiga färg & naturliga nötaktiga arom. Det är långt ifrån den hårda raffinerade vita sheasmör som bokstavligen behandlas till döds som man brukar hitta i butiker.
Sheasmör har också en naturlig solskyddsfaktor på 3
 
 
Till vem
Shea är först och främst till torr hy men passar alla andra också. Har du torr hy i ansiktet så rekommenderar vi en ekologisk ansiktskräm
Allergier: Är du allergisk mot nötter borde du göra en så kallad patch test. Gnid in lite shea i armvecket där huden är torr och se om du får någon reaktion. Annars är det ingen fara.

Ingredienser: Ren Oraffinerad Sheasmör, ekologisk & rättvisemärkt / Fair trade

 

Akamuti är ett företag som jobbar med produkter som är etiska och rättvist inhandlande / fair trade så att de som producerar produkterna skall få rättvisa löner och ha råd att bygga nya gröna projekt som behövs, som t.ex bygga upp nya skolor. Så när du handlar en av Akamutis produkter hjälper du inte bara dig själv utan många andra, bra va.

Inte riktigt vad du letade efter? Kolla in vårt sortiment för kroppen

Reviews

Grade 
2013/04/09

Helt otoligt bra kräm:) Mitt exem på handleden försvann efter 2 smörjningar med shea butter, ett mirakel. Har provat både kortisonkräm och idomin utan resultat. rekomenderar verkligen detta shea butter.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review!

Write a review

Sheasmör Ekologiskt 140g

Sheasmör Ekologiskt 140g

Sheasmör som är ekologiskt och fair trade

18 andra produkter i samma kategori: