Rea! Hudkräm vattenmelon Visa större

Hudkräm vattenmelon

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

139,00 kr

När du öppnar denna underbara hudkräm så känner du en härlig doft av citrus, jag tänker på sommaren när jag luktar på denna. Den tar mig tillbaka till ett minne när jag ligger på stranden och drick en härlig citrus juice. Hudkrämen är packad med viktiga oljor och vitaminer som tränger in på djupet av din hy. Det ger ett resultat av att din hy hålls spänstig, har kvar sitt skimmer och att din hy blir babymjuk. Denna hudkräm är en riktig fest för din hy. Du behöver endast använda litegrann då den är väldigt dryg och lite räcker länge.

 

2011 - WINNER

Denna produkt har även vunnit green parent awards 2011 för bästa hudkräm. En jättebra symbol för att veta att det är en suverän produkt.

 

Alla Akamutis produkter är 100% rena och när du handlar någon av deras produkter ser du även till att hjälpa olika kvinno operativ runt om i världen genom en fairtrade handel så att de kan bygga upp sina byar och hjälpa till med ännu fler projekt.Suveränt eller hur? Vi älskar och handla från företg som ser till att det blir en hållbar utveckling, om alla skulle göra detta skulle världen vara lite bättre.

 

Till vem

Hudkräm vattenmelon passar till alla hudtyper men hjälper väldigt bra för dig med torr hy

 

 

Inci för Hudkräm vattenmelon från akamuti

Sweet almond oil (prunus dulcis), Peach kernel oil (prunus persica), Community traded kalahari watermelon oil (citrullus vulgaris), Beeswax (cera alba)*, May chang essential oil (litsea cubeba), Chamomile essential oil (anthemis nobilis), Lime essential oil (citrus aurantifolia), Geranium essential oil (pelargonium graveolons), Citral**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Reviews

Write a review

Hudkräm vattenmelon

Hudkräm vattenmelon

Hudkräm vattenmelon 100ml

23 andra produkter i samma kategori: