Ekologisk arganolja från Akamuti

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

189,00 kr

Akamuti
En ekologisk arganolja som är kallpressad. Arganolja är en lätt olja som lämnar huden len och med dess rätta lyster. Eftersom arganolja är så tunn är den perfekt under ögonen då den motverkar rynkor och mörka ringar och håller huden mjuk och späntsig. Vill du även ge ett boost till hela ansiktet så funkar det också att ta en eller två droppar i ansiktet och smörja in. Kanske en hemma spa dag? Arganolja är väldigt rik på vitaminer och har länge använts som solskyddsmedel då dess vitaminer skyddar bra emot solen.
 
Håret
Ekologisk arganolja kan användas som en hårinpackning innan shampoonering för att sedan tvättas ut. Ett annat bra sätt att använda arganolja är att droppa max 1-2 droppar och dra ut dem i topparna och även gnugga in i hårbotten om du lider av klåda och känner att det är torrt. Låt oljan få dra in sig i håret en stund, ta sedan fönen för att föna bort överblivna rester ur håret. Nu har ditt hår fått en riktig kur och ser fint och blankt ut och är väldigt välmående.
 
Till Vem
Ekologisk arganolja passar de flesta hudtyper. Du som har nötallergi bör göra ett patchtest innan. Patch testet innebär att du tar olja och strycker på där huden är som tunnast. Fördelaktigt vid handleden eller i armvecket för att se om du får något utslag.
Ingredienser: Ekologisk arganolja (Argania spinosa)

Lämplig för veganer

Reviews

Write a review

Ekologisk arganolja från Akamuti

Ekologisk arganolja från Akamuti

Underbar ekologisk Arganolja för att hålla huden i form 100ml

22 andra produkter i samma kategori: