foundation kompakt Neve

Ny produkt

179,00 kr

Denna kompakta foundation från Neve är ett pressat puder som är både skonsamt och lätt mot din hy. Detta är enbart de bästa ingredienserna samlade från naturen så att din hy skall stråla och må bra. Den fina naturliga  foundationen kommer med en behändig spegel i toppen så att du kan sminka dig princip var som helst. Få en sammetslen yta som är matt men ändå levande.

 

Till vem

Denna naturliga foundation passar alla hudtyper. Passar även veganer

 

Appliceringstips

Ta din borste och lite naturlig foundation och rör i en cirkelrörelse i ansiktet. Skulle du vilja ha en mer täckande yta kan du prova att spraya lite vatten efter du arbetat in foundationen eller så sprayar du lite vatten i ansiktet innan du applicerar.

Till din foundation passar vår härliga puder borste från Real techniques

 

Light Neutral Naturlig Foundation

Detta passar dig som har en väldigt ljus hy

Light warm naturlig foundation

Detta passar dig som har en ljus färg med lite varma toner

Medium neutral naturlig foundation

Passar dig som har mellan hy.. Färgen mellan ljus och mörk

Medium warm naturlig foundation

Passar dig som har den snygga solbrännan

Tan Neutral naturlig foundation

Passar dig med lite mörkare toner

 

Ingredienser

Talc, Mica, Silica, Titanium Dioxide (Titanium Dioxide), Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lauroyl Lysine, Zinc Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylyl Glycol, Aluminum Hydroxide, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide).

 

 

 

Reviews

Grade 
2017/03/27
En favorit

Den här har jag köpt om ett antal gånger under ett par år. Det är en foundation som inte blir kakig och har fina korn som inte lägger sig i porer eller linjer. Jag använder den över en tinted moisturiser för att ge lite mer täckning. Om du som jag har torr hud så är det en fördel att den innehåller en del återfuktande ingridienser och inte bara torrt puder. Vad du har under pudret kan påverka hur länge det sitter kvar. I mitt fall med en tinted moisturiser under som hjälper att hålla kvar pudret så sitter det i flera timmar.

  Write your review!

  Write a review

  foundation kompakt Neve

  foundation kompakt Neve

  Kompakt foundation från Neve 8g

  6 andra produkter i samma kategori: