Mascara från Dr hauschka

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

209,00 kr

En mascara från Dr hauschka som bygger upp dina fransar. Lägg på ett antal lager utan att det klumpar sig och känn känslan av att inte tänka på att mascaran släpper under dagen. Då det är en naturlig mascar så irriterar den inte heller runt dina ögon och går  lätt att ta bort. Mascaran är lätt att ta med sig i väskan och funkar utmärkt för kvinnan på språng. Dr haushka har länge hållt på med naturlig hudvård så att din hy bara skall få det bästa som finns så du kan må så bra som möjligt.

Vi rekkommenderar starkt vår ekologiska mandelolja för sminkborttagning

 

Till vem

Dr hauschka mascara passar alla hudtyper

 

Inci för mascara från Dr hauschka med volym

 Aqua, Pyrus Cydonia Seed Extract, Alcohol, Saccharum Officinarum Extract, Sorbitol, Ricinus Communis Oil, Acacia Senegal, Cetearyl Alcohol, Cera Flava, Camellia Sinensis Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Candelilla Cera, Lysolecithin, Euphrasia Officinalis Extract, Serica Powder, Hydrogenated Jojoba Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Rosa Damascena Oil, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Hectorite, CI 77499, CI 77891, CI 77007.

 

Dr hauschka har två starka certifieringar bakom dem. Det ena är Bdhi och det andra är Natrue. Båda certifieringarna ställer väldigt hårda krav på de som får ha certifieringen. Det skall vara bra innehåll samt att de skall påverka naturen så lite som möjligt och göra det hållbart. Så håll utskik på de olika certifieringarna de olika märkena har.

Reviews

Write a review

Mascara från Dr hauschka

Mascara från Dr hauschka

Mascara från Dr Hauschka Volym svart

30 andra produkter i samma kategori: