Mandelolja ekologisk, Vegetabilisk olja

Ny produkt

139,00 kr

Ekologisk mandelolja är en olja som är kallpressad för att få den bästa kvaliten, det är ju en vegetabilisk oljaMandeloljan har en rad olika användningsområden. Ekologisk mandelolja är en olja som skyddar och mjukgör din hy. Den vegetabiliska oljan är perfekt att rengöra smink från ditt ansikte, passar även bra för att rengöra runt ögonen då den är så skonsam. Ett tips är att smörja in lite mandelolja i ansiktet efter rengöringen och blanda med din nattkräm. Du kan även prova att  smörja in nagelbanden då mandeloljan skyddar, mjukgör och ger din hy spänst. Mandelolja är en olja som tas upp långsamt av huden så denna passar väldigt bra att få en massage med. Varför inte ge din käraste en massage eller få en själv.

 

Till håret

Ekologisk mandeloja funkar jättebra i håret. Det ger tillbaka lystern och livet i ditt trasiga hår. Ta en-två droppar i ditt nyduschade hår och föna med hårtorken så skall du se att ditt hår blir lent och glänser. Oljan är perfekt då den förebygger kluvna hårtoppar.

 

Till Vem

Den vegetabiliska oljan passar dig med Torr hy,Känslig hy och babyhy. Brukar funka bra som en Antiageolja

Ingredienser

Ekologisk mandelolja (Prunus dulcis)

 

Visste du att Akamuti genom vissa varor skänker tillbaka pengar till de som tillverkar produkterna så de kan bygga upp byar och hjälpa till med massa nya projekt som behövs. Så när du köper utvalda varor från Akamuti hjälper även du till att hjälpa andra.

Reviews

Write a review

Mandelolja ekologisk, Vegetabilisk olja

Mandelolja ekologisk, Vegetabilisk olja

Mandelolja ekologisk, vegetabilisk olja 100ml

17 andra produkter i samma kategori: