Rea! Jojobaolja ekologisk Visa större

Jojobaolja ekologisk kallpressad 100ml

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

179,00 kr

Jojobaolja

 

Jojobaolja är snarlik hudens egna producerande olja från talgen,det är från den som huden får sin naturella lyster. Den är rik på proteiner och är ett mycket bra hud balsam. Lugnande och skyddande är denna naturligtvis vaxartade olja, som också är bra för torrt, skadat och delat hår. Denna jojobaólja är ekologisk och kallpressad. Det man inte vill ha är en varmpressad jojobaolja då många av dess viktiga egenskaper kan försvinna.

För Ansiktet

Då jojobaoljan balanserar din hy så är detta en suverän ansiktsolja. Då den balanserar så är den suverän för både fet eller torr hy. Passar även utmärkt för dig med blandhy. Ta cirka en till två droppar på rengjort ansikte och smörj in ansiktet. Låt det sitta, skulle du mot förmodan få lite mycket så rekommenderar jag att att ta en varm handuk och badda ansiktet med efter en stund. För att uppnå balans så rekommenderas användning minst en vecka för att huden skall vänja sig vid dina nya rutiner.

För Hårbotten

Ta några droppar i ditt nyduschade hår. Låt vara för en stund och använd sedan hårtorken för att torka bort eventuellt överflöd. Vill du fixa dina hårtoppar gör du samma sak förutom att du drar ut jojobaoljan i topparna. Var noga med att inte ta för mycket jojobaolja då det kan resultera i att ditt hår kan se och kännas fettigt.

Vill du hitta en liknande olja så rekomenderar vi även Arganolja som även är toppen för ditt hår

 

Vem är det till för

Vi rekommenderar att du använder denna jojobaolja för:  fet hud för att uppnå balans, eller torr hy. För fuktgivande & mogen hy, eller konditionering av hårbotten & hår.

Jojobaolja

Anses balansera talgproduktionen och hjälpa både vid underproduktion (torr och lättirriterad hy) och överproduktion (fet hy med akne). Bra för rynkig, grov och åldrad hy.

 

 
Ingredienser: ekologisk kallpressad Golden jojobaolja (Simmondsia chinensis)

 
Denna olja är certifierad av usda organics vilket är ännu en garanti att detta är en olja av kvalite. Usda certifikatet är en av de hårdaste certifieringar som finns och ställer höga krav på leverantörerna.

Reviews

Write a review

Jojobaolja ekologisk kallpressad 100ml

Jojobaolja ekologisk kallpressad 100ml

Ekologisk kallpressad Jojobaolja 100 ml

17 andra produkter i samma kategori: