Rea! Arganolja ekologisk kallpressad Visa större

Arganolja ekologisk kallpressad

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

149,00 kr

Vad är arganolja

Arganolja är en olja som pressas ur nötter som kommer från ett speciellt träd i Marocco, kallas även för öknens guld. Arganoljan bör endast ha en svag doft av nöt, inget annat

Hur använder jag Arganolja i håret/Motverkar torr hårbotten

Arganoljan är mest känd för att användas i håret. Använd 2-3 droppar i fuktigt hår för att få bästa effekt. Låt sitta i minst 10 min för bästa resultat. Föna bort eventuellt överflöd som inte gått in i håret. Arganolja är jättebra då du får fint och glansigt hår. Det är även jättebra kur för att slippa torr och kliande hårbotten.

Är Arganolja bra för ansiktet

Den ekologiska arganoljan är en tunn olja som funkar utmärkt som en ansiktsolja då den snabbt sjunker in och återfuktar din hy. Har du väldigt fet hy och kanske en del acne så rekkomenderar vi vår balanserande jojobaolja

 

Kroppen

Arganolja passar perfekt att smörja in sig med och sjunker snabbt in i huden och lämnar den len och återfuktad. Argan oljan är rik på både vitamin E och packad med antioxidanter, detta ger din hy ett perfekt skydd och en rejäl boost för hyn. Smörj så ofta som du vill och känn att din hy blir spänstigare och tåligare.

Vad är Arganolja bra för

Arganoljan är bra för att antingen återfukta hyn för att göra den mjuk och len eller till håret för att tillföra fukt och glans.

 

Vad innehåller ekologisk Arganolja

Argania spinosa,  100% ekologisk och kallpressad och certifierad av usda. 100ml

Reviews

Grade 
2016/10/18
Bästa arganoljan

Åh jag bara älskar denna arganolja. Mitt hår och hårbotten blev så bra och jag slapp mitt trista hår. Tack för en superprodukt.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review!

Write a review

Arganolja ekologisk kallpressad

Arganolja ekologisk kallpressad

Arganolja ekologisk 100ml kallpressad

Tillbehör

    17 andra produkter i samma kategori: