Rea! Arganolja ekologisk kallpressad Visa större

Arganolja ekologisk kallpressad 100ml

Ny produkt

149,00 kr

Arganolja ekologisk 100ml kallpressad

Vår fina exklusiva Arganolja kommer från Marocco, är kallpressad, ekologisk och kallas även för öknens guld. Arganoljan är 100% ren. Arganolja pressas fram genom nötterna som sedan blir till den fantastiska exlusiva olja vi vill ha. Arganoljan är både certifierad av  usda organic, en  stark certiffiering som visar att det är en bra exklusiv olja.

 

Till ansiktet

Det som är så fantastiskt med arganoljan är att den går att använda till så mycket. Efter du rengjort ditt ansikte på kvällen passar denna utmärkt att gnida in och ha som en nattkräm. Argan passar utmärkt att ha runt ögonen också då den är så skonsam och är en väldigt tunn olja. Kom ihåg att du endast behöver 2-3 droppar då arganoljan är väldigt dryg, lite räcker långt. Arganoljan motverkar hudens rynkor och håller din hy spänstig och mjuk.

 

Till Håret

För att få bästa effekt så tvättar du först håret sedan tar du några droppar argan och gnider in i hårbotten om du är torr där  och drar ut i hår och toppar. Låt sitta minst i 10 minuter, ju längre desto bättre. Skulle du ha ett överskott av olja kvar i håret så kan du bara föna håret torrt. Nu skall ditt hår fått en ordentlig kur och du har ett skinande friskt hår och hårbotten.

 

Kroppen

Arganolja passar perfekt att smörja in sig med och sjunker snabbt in i huden och lämnar den len och återfuktad. Argan oljan är rik på både vitamin E och packad med antioxidanter, detta ger din hy ett perfekt skydd och en rejäl boost för hyn. Smörj så ofta som du vill och känn att din hy blir spänstigare och tåligare.

 

Till vem

Argan olja passar till alla hudtyper och är en perfekt hårolja för att hålla håret lent och glansigt.

 

Ingredienser

Argania spinosa,  100% ekologisk och kallpressad och certifierad av usda

Reviews

Grade 
2016/10/18
Bästa arganoljan

Åh jag bara älskar denna arganolja. Mitt hår och hårbotten blev så bra och jag slapp mitt trista hår. Tack för en superprodukt.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review!

Write a review

Arganolja ekologisk kallpressad 100ml

Arganolja ekologisk kallpressad 100ml

Arganolja ekologisk 100ml kallpressad

Tillbehör

17 andra produkter i samma kategori: