Ekologisk hudkräm med hampa 60ml

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

199,00 kr

MuLondon

 

Fräsch, träig, rökig och mystiskt -denna fuktighetskräm  läker och skyddar med ekologiskt sheasmör, ren Hampfröolja och exklusiva och ovanliga hampa eterisk olja

 

certifierad ekologisk rosmarin Antioxidant hjälper till med hud problem som akne.

Oljorna av svart Gran och Vetivert rot till att skapa ett unikt parfymerad kräm som kommer att tilltala både män och kvinnor.

KONCENTRERAD - är MuLondon krämer aldrig späddes med vatten. Lite räcker långt. Naturlig, organisk, vegan och vegetariskt.

Om  ingredienserna:

Shea smör: Forskning har visat att Shea är effektiv i att behandla och lindra symptomen av torr och känslig hud, eksem och psoriasis. Det är naturligt återfuktande och lätt absorberas av huden.

Jojoba Olja: Ökar det allmänna hälsotillståndet i huden, i synnerhet dess elasticitet och stärker huden.
Vetivert Olja: Hjälper till att normalisera fet hud och tydliga akne genom att balansera aktiviteten i talgkörtlarna. Vetivert hjälper också till med normalisering av fuktnivåer i torra och torkade hudtyper. Det är känt för att föryngra mogen hy.

Ingredients Vitellaria Paradoxa (Shea smör*, Cannabis Sativa (Hampa frö olja)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil)*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Extract)*, Cannabis Sativa (Hemp Essential Oil), Picea Mariana (Black Spruce Essential Oil), Vetiveria Zizanoides (Vetivert Essential Oil)*, Cedrus Atlantica (Cedar Wood Essential Oil)*Reviews

Write a review

Ekologisk hudkräm med hampa 60ml

Ekologisk hudkräm med hampa 60ml

Ekologisk hampa kräm

30 andra produkter i samma kategori: