Ekologisk ansiktskräm 60ml

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

199,00 kr

MuLondon

 

En underbar ekologisk ansiktskräm med ringblomma,Frankincense & Myrra

En exklusiv blandning av ekologiskt sheasmör och jojobaolja, extrakt av ringblomma och blå kamomill
I denna mix finns: Marigold, Frankincese & myrra. Tillsammans hjälper de reparera sprucken och inflammerad hud, och få en frisk lyster i ansiktet.

Ringblomma, eller Calendula blomma har traditionellt använts för dess anti-inflammatoriska egenskaper och dess  läkande effekter på huden.

Rökelse och myrra, som har använts genom årtusenden för sina doftande hartse och producerarande oljor som är sammandragande och lugnande. certifierad ekologisk rosmarin antioxidant hjälper fylla och återuppliva huden.

Denna lyxiga MuLondon ansiktet fuktkräm lämpar sig för torra och mogna hudtyper, och kommer också att gynna  hud i behov av extra omsorg och näringsämnen.


 

KONCENTRERAD - MuLondons krämer späddes aldrig ut med vatten. Lite räcker långt. Naturlig, ekologiskt, vegan och vegetariskt.

Om  ingredienserna:

Shea smör: Forskning har visat att Shea är effektiv i att behandla och lindra symptomen av torr och känslig hud, eksem och psoriasis. Det är naturligt återfuktande och absorberas lätt av huden.

Jojoba Olja: Ökar det allmänna hälsotillståndet i huden, i synnerhet dess elasticitet och stärker huden.

kokosfett: När den absorberas in i huden och bindväv, hjälper det att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor genom att hjälpa till att hålla bindväv stark och smidig.

 

Ingredients  Vitellaria Paradoxa (Shea smör)*, Cocos Nucifera (kokos smör)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba Olja)*, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin extract)*, Matricaria Chamomilla (Blå kamomill extrakt*, Calendula Officinalis (Ringblomma extrakt*, Boswellia Carterii (Frankincense Essential Olja), Commiphora Myrrha (Myrra Essential Olja)

 

Se vad andra tyckte om denna kräm

Recension

Reviews

Write a review

Ekologisk ansiktskräm 60ml

Ekologisk ansiktskräm 60ml

Ekologisk ansiktskräm-som reparerar din hud

30 andra produkter i samma kategori: