Ekologisk dagkräm 50ml

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

129,00 kr

Ekologisk dagkräm är en underbar dag kräm, särskilt lämpade för känslig och mogen hy. Rik på Vitamin E & A och packad med omsorg med näringsämnen som inkluderar aprikos & jättenattljusolja för att hålla huden smidig, samtidigt som hallon & hasselnötter  ger en riklig källa till antioxidanter för maximal hud, hälsa och nutrition. Denna ekologiska dagkräm hjälper huden att behålla fukt och behålla sin elasticitet genom att tillhandahålla en rik källa av essentiella fettsyror.  parfymerade med ekologisk kamomill, pelargon, patchouli och ros. Det räcker med en till två droppar att smörja in ansiktet med den ekologiska dakkrämen då den är väldigt dryg.

 

 

 Vem är det till för

 

 :

 

ekologisk dagkräm är till för känslig och mogen hy

 

 

 

 

Akamuti är ett föratg vars ledord är naturlig hudvård och ekologisk hudvård och att det ska vara etiskt hållbart. Därrför är det så bra när du handlar en produkt från Akamuti för att du vet att det är rättvist inhandlat och det är riktig kvalite på varorna. Många av deras produkter bidrar därför till genom rättvis handel att byar kan byggas upp och investeringar kan göras i nya gröna projekt. Det tycker jag är bra, hoppas du tycker det med

 

Ingredienser för ekologisk dagkräm: aprikoskärnolja (Prunus armenica), Aftonen Gullviva olja (Oenethera biennis), ekologiskt bivax (Cera alba), hallon Frö olja (Rubus idaeus), hasselnöt olja (Corylus avellana), ekologisk kamomill olja (Anthemis nobilis), pelargon eterisk olja (Pelargonium graveolons), patchouli Eterisk olja (Pogostemon patchouli), jojobaolja (Simmondsia chinensis), Rose Otto eterisk olja (Rosa damascena).

Reviews

Write a review

Ekologisk dagkräm 50ml

Ekologisk dagkräm 50ml

En ekologisk dagkräm som kommer att skydda din hy samt ged den spänsten tillbaka

30 andra produkter i samma kategori: