Dr hauschka flytande dagcreme

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

249,00 kr

Dr hauschkas flytande dagcreme är en toppen kräm när din hy känns torr och trist. Detta är en kräm som jag känner levererar men så är ju dr hauschkas produkter toppen överlag. Smörj in den krämen på morgonen och känn ganska snabbt att din hy känns ny och fräsch med en skinande hinna. Dr hauschka flytande dagcreme torkar ganska snabbt för er som önskar lägga smink ovanpå. Har du blandhy är passar det bra att blanda med lite olja i handen och sedan smörja

 

Till vem

Dr hauschka flytande dagcreme passar dig med hy som behöver tillsättas fukt, torr eller normal hy

 

Inci för dr hauschka flytande dagcreme

* från naturliga eteriska oljor

Aqua, Anthyllis Vulneraria, Prunus Armeniaca, Alcohol, Hamamelis Virginiana, Prunus Dulcis, Olea Europaea, Daucus Carota, Arachis Hypogaea, Triticum Vulgare, Hypericum Perforatum, Glycerin, Calendula Officinalis, Lecithin, Buxus Chinensis, Parfum, Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Citronellol*, Benzyl Salicylate*, Citral*, Algin, Xanthan Gum.

 

Dr hauschka är certifierade av både natrue och bdhi som är två kraftiga certifieringar som menas att de har väldigtt hårda krav på sig. Inte bara det utan de skall också ta hänsyn till naturen och skydda den med minsta möjliga påverkan.

Reviews

Write a review

Dr hauschka flytande dagcreme

Dr hauschka flytande dagcreme

Dr hauschka flytande dagcreme 30ml

30 andra produkter i samma kategori: