Naturlig Ansiktsmask grön lera

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

109,00 kr

Har du behovet att ge din hud lite extra kärlek är denna naturliga ansiktsmask något för dig. Denna ansiktsmask kommer att rensa ditt ansikte på alla dess orenheter som gömmer sig under ytan. Denna gröna lermask är perfekt till dig som har känslig hy, problemhy eller bara hy som behövs ta hand om lite extra.

 

Även om du har frisk hy är det aldrig fel att ge lite extra kärlek till hyn så att den behåller sin fräschet. Denna mask är perfekt för blemmor.

 

Att använda leran

Blanda pulvret i en liten skål med vatten så att du får en fast gegga, har du en olja hemma som tillexempel jojobaolja eller arganolja så får du en naturlig ansiktsmask med mera givande egenskaper. Ta på masken på ett rengjort ansikte och lämna tills leran stelnat högst upp till tio minuter annrs kan det få motsatt effekt. Ditt ansikte kan bli varmt och bli rött efteråt, få inte panik. Detta betyder bara att masken gör sitt jobb och ju mer du använder masken desto mer kommer ditt ansikte att bli balanserat. Häll lite kallt vatten efteråt för att få en skön svalka.

 

Ingrediener

sundried green clay

Reviews

Write a review

Naturlig Ansiktsmask grön lera

Naturlig Ansiktsmask grön lera

Naturlig ansiktsmask grön lera

Tillbehör

    30 andra produkter i samma kategori: