Ekologisk olja mix

Denna produkt finns inte längre i lager

Ny produkt

149,00 kr

Denna fantastiska ekologiska olja är en mix av fem super oljor. Denna olja passar alla men är speciellt framtagen för dig med törstig hy.

Hampa olja

Denna olja är fylld med fantastiska återfuktnings egenskaper. Den ekologiska hampa oljan ger dig mjuk hy och ser till att den blir välmående. Oljan kommer från utvalda Brittiska gårdar.

Nyponolja

En riktig kraftfull olja som har bra läkande egenskaper, extremt höga halter av vitamin c. Passar perfekt till dig som har lite trött och livlös hy.

Avocado olja

Avocado oljan är fullpackad av vitaminer och det är en olja som tränger ner på djupet och återfuktar hyn så att den blir mjuk och glansig. Passar perfekt för dig med väldig torr hy.

Nattljus olja

Höga halter av bl.a vitamin e och är en suverän antiage olja. Motverkar att din hy blir rynkig och hjälper den bibehålla dess elasitet.

Kamomill olja

En utmärkt olja som hjälper irriterad hy. Kamomill är länge känt för att lugna hyn.

Du förstår nu varför denna olja är helt fantastisk. Passar utmärkt som en kroppsolja eller ansiktsolja för att ge din hy en powerboost för att behålla mjukhet och glans.

Inci fö ekologisk olja mix

Organically Grown British Hemp Seed Oil (Cannabis sativa), Organic Rosehip Seed Oil (Rosa canina), Avocado Oil (Persea grattisima), Evening Primrose Oil (Oenethera biennis), Roman Chamomile Essential Oil (Anthemis nobilis). 

Reviews

Write a review

Ekologisk olja mix

Ekologisk olja mix

Ekologisk olja mix 100ml

30 andra produkter i samma kategori: