Rea! Arganolja ekologisk kallpressad Visa större

Arganolja ekologisk kallpressad 100ml

Ny produkt

149,00 kr

Vår fina exklusiva Arganolja kommer från Marocco, är kallpressad, ekologisk och kallas även för öknens guld. Arganolja pressas fram genom nötterna som sedan blir till den fantastiska exlusiva olja vi vill ha. Arganoljan är både certifierad av  usda organic, en  stark certiffiering som visar att det är en bra exklusiv olja.

 

Till ansiktet

Det som är så fantastiskt med arganoljan är att den går att använda till så mycket. Efter du rengjort ditt ansikte på kvällen passar denna utmärkt att gnida in och ha som en nattkräm. Argan passar utmärkt att ha runt ögonen också då den är så skonsam. Kom ihåg att du endast behöver 2-3 droppar då arganoljan är väldigt dryg, lite räcker långt. Arganoljan motverkar hudens rynkor och håller din hy spänstig och ung och det är aldrig försent att börja

 

Till Håret

För att få bästa effekt så tvättar du först håret sedan tar du några droppar argan och gnider in i hårbotten och drar ut i hår och toppar. Låt sitta i någon minut och föna sedan håret torrt. Violá och se ditt hårs lyster komma tillbaka och skina. Men var försiktig att inte ta för mycket olja då ditt hår kan se fett ut.

 

Kroppen

Arganolja passar perfekt att smörja in sig med och sjunker snabbt in i huden och lämnar den len och återfuktad. Argan oljan är rik på både vitamin E och packad med antioxidanter, detta ger din hy ett perfekt skydd och en rejäl boost för hyn. Smörj så ofta som du vill och känn att din hy blir spänstigare och tåligare.

 

Till vem

Argan olja passar till alla hudtyper

 

Ingredienser

Argania spinosa 100% ekologisk och kallpressad och certifierad av usda

Reviews

Grade 
2016/10/18
Bästa arganoljan

Åh jag bara älskar denna arganolja. Mitt hår och hårbotten blev så bra och jag slapp mitt trista hår. Tack för en superprodukt.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review!

Write a review

Arganolja ekologisk kallpressad 100ml

Arganolja ekologisk kallpressad 100ml

Arganolja ekologisk 100ml kallpressad

Tillbehör

17 andra produkter i samma kategori: